top of page

Lattialämmitys on ylivoimaisesti suosituin lämmönjakelumuoto uudisrakentamisessa. Lattialämmitysvesikiertoisena antaa asumismukavuuden lisäksi edullisen toimintavarmuuden vuosikymmeniksi. Sen varmistaa Nereus-takuutyö. Vesikiertoisen lattialämmityksen tuntee jokapäiväisessä elämässä. Koko lattiapinta-ala toimii lämmönluovuttajana jakaen huoneistotilaan tasaisen miellyttävän ja vedottoman lämmön. Niin aikuiset kuin lattialla leikkivät lapsetkin aistivat vesikiertoisen lattialämmityksen edut konkreettisesti. Vesikiertoinen lattialämmitys on käytössä luotettava ja helppokäyttöinen.

 

Vesikiertoinen lattialämmitys antaa suunnitteluun vapautta 

Nereus-lattialämmitys ei sido rakentamisen suunnittelua. Ikkunat voivat ulottua lattiasta kattoon, eikä kuumia pattereita tarvitse olla elämisen ja sisustamisen tiellä. Kun käytössä on Nereus-lattialämmitys, lattioiden pintamateriaalit ovat vapaasti valittavissa. Arkkitehdillä, rakennesuunnittelijalla ja sisustussuunnittelijalla on Nereus-lattialämmityksen puolesta vapaat kädet!

 

Nereus-vesikiertoisen lattialämmityksen asennus on takuutyötä

Ennen vesikiertoisen lattialämmityksen asennusta tilojen lämpövaatimukset kartoitetaan suunnitteluvaiheessa, jotta kokonaisuudesta tulee taloudellinen ja asiakkaan toiveita vastaava. Jokainen rakennuskohde on yksilöllinen, joten Nereuksen omat suunnittelijat suunnittelevat lattialämmitysjärjestelmät aina asiakaskohtaisesti. Itse asennus sujuu Nereus-ammattilaisilta tuhansien toteutettujen kohteiden kokemuksella. Käyttöönoton yhteydessä vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmään tehdään perussäädöt ja asiakkaalle annetaan käytönopastus. Käytössä Nereus-lattialämmitys ei tarvitse erityisiä huoltotoimenpiteitä.

  

Vesikiertoinen lattialämmitys on taloudellinen ratkaisu

Taloudellisen Nereus-lattialämmityksen lämmönlähteeksi sopivat kaikki energiamuodot: öljy,kaasu, kiinteät polttoaineet, kauko- ja maalämpö sekä sähkö- ja aurinkoenergia. Nereus säästää energiaa, koska tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2 astetta ilman, että viihtyvyys vähenee. Tämä alentaa lämmityskustannuksia 5-15 %. Varsinkin jos lattialämmityksellä korvataan vesikiertoisia pattereita.

 

Nereus-vesikiertoisesta lattialämmityksestä on pitkäaikaisia hyviä kokemuksia. Se on turvallinen hankkia ja terveellinen käyttää.

Lattialämmitys

bottom of page